Programi i poslovanje knjigovodstvene agencije prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica. Knjiženje poslovnih promena obavljamo na najsavremenijem knjigovodstvenom programu. Računarska obrada podataka omogućava nam brzo evidentiranje Vaših nastalih poslovnih promena uz minimizaciju mogućih grešaka. Takođe, na Vaš zahtev u kratkom vremenskom roku može da izradimo veliki broj različitih izveštaja potrebnih za donošenje poslovnih odluka. Pored navedenog programa za knjigovodstvo naši računari su snabdeveni programom za zaštitu podataka, te se Vaša dokumentacija nalazi u sigurnim rukama. Knjigovodstvo BP pruža mogućnost prilagođavanja svakom klijentu. Izbor najoptimalnijeg rešenja za vođenje poslovnih knjiga. Vođenje finansijskog knjigovodstva, robno – materijalnog knjigovodstva, obračuni zarada, blagajne, osnovnih sredstva, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava. Obavljamo usluge knjigovodstva sa izradom završnog računa za sve klijente. Knjigovodstvo BP obavlja i usluge izrada završnog računa i za preduzeća, preduzetnike i udruženja koja nisu klijenti preduzeća. Izrada završnog računa i za skupštine stanara stambenih zgrada uz pomoć prilikom registracije istih.

Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvo je važan segment poslovanja bilo kog preduzeća, uključujući i finansijsko praćenje i evidentiranje svih poslovnih transakcija. Usluge knjigovodstva obuhvataju niz aktivnosti, uključujući:

Evidentiranje finansijskih transakcija: Knjigovodstvene usluge uključuju praćenje i evidentiranje svih finansijskih transakcija u preduzeću, uključujući prihode, rashode, nabavke, prodaju i druge transakcije.

Izdavanje faktura: Knjigovodstvo se takođe bavi izdavanjem faktura klijentima, kao i prijemom plaćanja i evidentiranjem u poslovnom knjigovodstvu.

Obračun plata i poreza: Knjigovodstvo se bavi i obračunom plata zaposlenih, kao i obaveznim uplatama poreza i drugih socijalnih doprinosa.

Priprema financijskih izveštaja: Knjigovodstvo priprema i prikazuje finansijske izveštaje, uključujući bilans stanja, izveštaj o prihodima i rashodima, i druge izveštaje koji su potrebni za poslovno planiranje i donošenje odluka.

Savetovanje: Knjigovodstvene usluge takođe uključuju savetovanje sa poslovnim vlasnicima ili upravama preduzeća, kako bi se pomoglo u odlučivanju i donošenju ključnih poslovnih odluka.

Usluge knjigovodstva su ključne za funkcionisanje svake organizacije, pružajući precizne i tačne finansijske informacije koje su neophodne za poslovno planiranje i donošenje odluka. Ukoliko preduzeće ne može da obezbedi adekvatne interne knjigovodstvene usluge, ono može da angažuje vanjske knjigovodstvene agencije ili knjigovođe.

.